Scouting Zuidlaren bestaat 75 jaar!

75 Jaar de Rangers

Dit jaar (2022) bestaat Scouting Zuidlaren 75 jaar. Deze unieke mijlpaal gaan wij vieren met alle huidige en oud-leden. Een jaar vol activiteiten, evenementen, jubileumkleding en een jubileum boek.

JUBILEUM-ACTIVITEITENAGENDA

Tijdens het jubileumjaar zullen we verschillende activiteiten organiseren om het jubileum te vieren, of geven we jaarlijkse activiteiten een extra jubileum-tintje. Zo wordt er een kampeerweekend georganiseerd waarin ouders Scouting kunnen ervaren. Er wordt een pop-up-museum ingericht, die een groot deel van het jaar te bezoeken is voor iedereen. Er zal uiteraard een reunie worden gehouden, en een eindfeest voor alle (oud) leden!
Houd deze website in de gaten voor meer informatie en zet de data alvast in je agenda!

Bestel hier je kleding met het Jubileum-logo, of gewoon het traditionele logo van Scouting Zuidlaren de Rangers:
https://winkel.scoutingzuidlaren.nl

POP UP MUSEUM

Medio MEI – NOVEMBER 2022
alleen op vrijdag 20.00-21.00u en zaterdag van 10.00-16.00 uur
Gratis te bezoeken door een ieder

Een pop up museum gerealiseerd op enkele m2, waarin 75 jaar scouting geschiedenis te ervaren en te beleven is. Alles wat je ziet levert herinneringen of prachtige verhalen op, u bent van harte welkom om ons pop up museum te komen bezoeken.

REUNIE EN JUBILEUMFEEST

1 oktober 2022
Leden / Oud-leden en genodigden

Op zaterdag 1 oktober 2022 vieren we ons 75-jarig bestaan van Scouting Zuidlaren “De Rangers” met ’s middags een reünie voor alle oud leden met aansluitend een feest.

We hebben al heel veel adressen van oud-leden kunnen achterhalen, maar we hebben vast nog niet iedereen kunnen traceren. Ken je nog mensen uit jouw scoutingtijd die nog niet op de lijst staan? Geef het dan aan ons door.

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn en onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen op te halen aan jouw tijd bij Scouting Zuidlaren?

Klik hier om je aan te melden!

Jubileumactiviteit

29 oktober 2022
Bevers

Meer informatie volgt.