Statiegeldactie

Dit jaar vervalt de jaarlijkse ‘heitje voor een karweitje’ actie. Daarom is naar een alternatieve actie gezocht. De Scouts gaan in kleine groepjes, coronaproof, zaterdag 10 april a.s. statiegeld ophalen.

Op zaterdag 10 april van 10.00 tot 14.30 uur verspreiden de scouts zich door de verschillende wijken van Zuidlaren om het statiegeld bij u op te halen.  De vereniging is blij met iedere steun in de vorm van statiegeld flessen/kratjes en of een vrije donatie.  Indien u niet thuis bent of geen mensen aan de deur wilt ontvangen, hang dan een plastic tas met flessen of zet uw kratje bij de voordeur, de scouts  halen het graag op! Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen, dit kan alleen op zaterdag via het telefoonnummer  050-4092434.

Statiegeldactie Scouting Zuidlaren