Bestel nu uw banketstaven!

Beste banketstavenliefhebber,

Ook dit jaar organiseert Scouting Zuidlaren de Rangers de jaarlijkse Roomboteramandelspijsbanketstaven-actie in samenwerking met HEMA, dit jaar op vrijdag 20 én zaterdag 21 november.

Hoe ziet het er dit jaar uit?

Dit jaar ziet onze actie er door het coronavirus anders uit dan voorgaande jaren. Voorgaande jaren deden we met alle leden een deur-tot-deurverkoop. Dit jaar kan dit helaas niet, dus hebben wij een alternatief bedacht.
Dit jaar kunt u uw banketstaven van tevoren bij ons bestellen! Het bestellen gaat via dit formulier en kan tot en met 7 november. De banketstaven worden dan vrijdag 20 november tussen 19:00 en 21:00 of zaterdag 21 november tussen 10:00 en 14:00 aan huis bezorgd!

Zo gaat het in zijn werk

In het formulier kunt u invullen hoeveel banketstaven u wilt bestellen. Daarnaast vult u uw adres- en mailgegevens in. De mailgegevens gebruiken wij om u naar aanleiding van uw ingevulde formulier een betaalverzoek te sturen met daarin een bestelnummer en het bedrag. Het adres hebben wij nodig om de banketstaven bij u te kunnen bezorgen.
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 november komen er leden van de Explorers (15-18 jaar), de Rovers (18-24 jaar) of de Stam (24+) de banketstaven op veilige afstand bij u bezorgen! Wanneer u niet thuis bent, zullen wij ons best doen de banketstaven op een veilige en droge plek neer te leggen, want ze passen helaas niet door de brievenbus (;

Eén banketstaaf kost €3,00, maar u heeft er twee voor maar €5,00.

Voedselbank – gemeente Tynaarlo

Dit jaar kunt u niet één, maar twee goede doelen steunen. Naast het ondersteunen van Scouting Zuidlaren de Rangers, kunt u ervoor kiezen één of meer banketstaven te doneren aan de voedselbank. Wanneer u een banketstaaf doneert, gaat de opbrengst naar Scouting Zuidlaren en de banketstaaf naar de voedselbank. Zo gunt u gezinnen die het moeilijk hebben iets om te smullen geven tijdens de feestdagen!

Gelijk bestellen? Klik dan hier!