Nieuwjaarsmaaltijd 2019

Beste Scouts en Ouders,

Het is binnen onze vereniging traditie dat we tijdens de eerste opkomst van het nieuwe jaar beginnen met onze Nieuwjaarsmaaltijd. Deze traditie zetten we voort maar dit jaar wel anders. We gaan namelijk deelnemen aan Expeditie Robinson en je mag je ouders of verzorgers meenemen!

Net als bij Expeditie Robinson op TV staan er spannende proeven op jullie te wachten en gaan kamp Noord en kamp Zuid tegen elkaar strijden. De winnaars mogen naar winnaarseiland waar ze worden verwend. De verliezers blijven achter en moeten zien te overleven met de middelen die er zijn. Er staat dus heel wat op het spel en het belooft een spannende strijd te worden.

Wil je je krachten meten met anderen en ben je niet bang voor avontuur, geef je dan op voor Expeditie Robinson 2019. Laat even weten wie je mee neemt zodat we daar rekening mee kunnen houden.

• Wanneer: Zaterdag 5 januari 2019 (de gewone opkomst vervalt)
  • Waar:          Het Laarwoudbos bij het troephuis (53°05’47.3″N 6°41’35.3″E)
  • Begintijd: 17.00 uur, wees op tijd
  • Eindtijd Bevers & Welpen: 19.30 uur
  • Eindtijd Scouts: 21.00 uur
  • Eindtijd Explorers: 23.00 uur
  • Kledingadvies: oude en warme kleding, stevige schoenen

Je kunt je aanmelden via de link welke is verzonden aan alle leden via email (graag vòòr 1 januari 2019!).
(mocht je de mail niet hebben ontvangen, vraag dan je leiding!)

Na afloop is er voor iedereen eten en drinken. Als je geen vlees of melkproducten mag, geef dat dan even door op het aanmeldformulier. Woon je in de buurt, kom dan op de fiets.

Tot zaterdag 5 januari,

De Expeditie leiding