Nieuwjaarsmaaltijd 2018

Ahoi Piraten!

Op zaterdag 6 januari gaan we aan land bij het Troephuis om het nieuwe jaar te vieren met de Nieuwjaarsmaaltijd.

Alle leden zijn van harte welkom en samen maken we er een gezellig boel van. De nieuwjaarsmaaltijd komt in de plaats van de normale opkomst.

We starten om 16.45 uur met de piratenspellen en rond 18.00 uur gaan we aan tafel. Voor de Bevers en de Welpen is de avond om 19.00 uur afgelopen.

De Scouts gaan rond 21.00 uur naar huis en de Explorers rond 23.00 uur. De Roverscouts en Stam gaan dan nog even door en doen in de ochtenduren het licht uit.

Onze kok haalt weer alles uit de kast om ons te voorzien van een lekkere maaltijd en de decorcommissie zal het gebouw omtoveren tot een piratenwereld.

We vinden het leuk als jullie ook komen, het liefst verkleed in het thema. Er zijn voor elke speltak prijzen te winnen. Zo zou je kunnen komen als: kapitein, piraat, zeemeermin/man of papegaai.

Aanmelden is niet nodig tenzij je allergieën/ dieet wensen hebt, want daar houden we natuurlijk graag rekening mee. We zien je graag op 6 januari.

De leiding Scouting Zuidlaren De Rangers